Bunkra upp med billiga fönsterkuvert

De dimper ner i brevlådan för olika företag, oftast är det räkningar eller brev från banken. Att som företag hitta billiga fönsterkuvert är inte svårt. På nätet kan du beställa hem exempelvis 500 fönsterkuvert för endast ett par hundralappar. Ju fler du köper, desto billigare blir det. Det kostar inte heller mycket att köpa ett mindre antal fönsterkuvert från en sajt på nätet. Alla hemsidor tävlar om att ha så billiga fönsterkuvert som möjligt och därför kostar varje fönsterkuvert bara några kronor.

Billiga fönsterkuvert är självhäftande eller fukthäftande, har ett ”fönster” i storleken H2 och är ett A5 kuvert. Att hitta rätt fönsterkuvert, som är billiga, är inte det lättaste när nätet erbjuder upp till 90 olika sorters fönsterkuvert. Det som är skillnaden mellan kuverten är kvalitén, priset och färgen. Det finns grå, bruna och de klassiska vita. Att hitta rätt färg kan vara en klurig fråga och när du bestämmer färg måste du veta vilket intryck du ska ge mottagaren. Billiga fönsterkuvert med färgen vit signalerar seriositet, brun ger ett tråkigt och väldigt torrt intryck. Bruna fönsterkuvert är inte längre inne och används mycket sällan, kanske är det dags att väcka liv i en klassiker? Att ge rätt signaler till kunderna är viktigt.

Om du vill ha billiga fönsterkuvert ska du tänka på att se upp med hur många du beställer och till vilket pris. Kontrollera hur stor fraktavgiften är. I många fall är billiga fönsterkuvert inte alls billiga, när frakten kan gå på hundratals kronor. Vill du hitta garanterat billiga fönsterkuvert är det ett säkert kort att överge nätet och gå till en fysisk butik. Priset per fönsterkuvert är visserligen lite högre, men om man jämför med fraktavgiften är butikspriset ofta bättre. Det kan också kännas tryggare att handla från en butik vars logga du känner till, om något skulle vara fel med dina fönsterkuvert. Om du hittar ett företag i din stad kan ni göra upp ett långvarigt samarbete när du ska beställa fönsterkuvert. En deal som både du och företaget vinner på.

Billiga fönsterkuvert är lättillgängliga både på nätet och i butiker och är perfekta som du vill skicka i väg ett större – eller mindre – antal brev. Kanske är det dags att fakturera eller skicka ut löner. Kanske ska du flytta och behöver adressändra, säga upp abonnemang och skriva på avtal. Det är alltid bra att ha en bunt billiga fönsterkuvert hemma. Att alltid ha ett par liggande i en låda är praktiskt eftersom man aldrig vet när man kan behöva ett par billiga fönsterkuvert.

Comments are closed.