Fönsterkuvert C5

Vita och bruna är de vanligaste färgerna som fönsterkuvert har och det vanligaste måttet det är C5. Att använda sig utav fönsterkuvert med storleken C5 är praktiskt eftersom det får plats mycket i ett sådant kuvert. Allt från hyresavtal till lönepapper ryms och även om man behöver vika papperna en eller två gånger, får de utan problem plats. Om man inte vill vika kan man köpa fönsterkuvert som är en storlek större än C5. Men företag bryr sig för det mesta inte om, om papperna är vikta eller inte.

Att använda sig utav fönsterkuvert som är i formatet C5 har många fördelar. För det första är portot redan betalt, för det andra syns det tydligt vem som ska få brevet, för det tredje kan företagets logga synas på ditt fönsterkuvert och för det fjärde så går det snabbt att skicka. Fönsterkuvert som har storleken C5 är till för alla, både företag och privatpersoner. De fungerar utmärkt att skicka mindre föremål i, så som presentkort och pengar, men då ska det vara inlindat i folie så att det inte ”syns”. Det är med andra ord en säker metod. Men man kan också skicka andra saker med fönsterkuvert C5 som pennor, sudd, visitkort och andra lättare föremål som inte väger allt för mycket.
Fönsterkuvert C5 är perfekta för korrespondens både i Sverige och i utlandet. Det gör handel med företag på andra sidan jordklotet enkla, eftersom du kan fakturera de, eller de kan skicka fönsterkuvert till dig. Det är ingen chans att ditt fönsterkuvert kommer fel eftersom adressen är skriven via datorn och då syns extra tydligt. Att ditt brev kommer fram eller att brevet kommer fram till dig är en självklarhet med fönsterkuvert i formatet C5.

De är enkla att använda och små till storleken, vilket gör att du alltid kan posta ditt fönsterkuvert direkt i en vanlig postlåda och slipper bekymra dig för lappar där man ska hämta ut paket. Nej, det fönsterkuvert du skickat i väg kommer direkt hem till adressaten. Inga nyfikna biträden på uthämtingscentralen har chans att snoka i dina privata eller företagets brev. Ännu en fördel är att om du har ditt företags logga på framsidan av ett fönsterkuvert slipper du att skriva avsändaren på baksidan av kuvertet. Detta ger ett seriöst intryck och gör att du skapar en bra kontakt med gamla, blivande och nuvarande kunder eftersom de kan se att du inte snålar med loggan. Att köpa upp en bunt med billiga fönsterkuvert med måttet C5 och sedan trycka företagets logga på alla – är en god affär för ett företag som vill växa.

Comments are closed.